Monique Hagedoorn
info@ymh-fotografie.nl

Prijzen en bestellen

Bruidsreportage
Voor het maken van een bruidsreportage neem ik de tijd. Ik kom van te voren bij jullie langs om een goed beeld te krijgen van jullie wensen, om ideeën uit te wisselen en de mogelijkheden te bespreken. Op de dag zelf heeft het mijn voorkeur om direct vanaf het begin bij jullie aanwezig te zijn met de jurk, de make-up en het ophalen van de bruid. En om vervolgens de dag met jullie te beleven en in beeld vast te leggen. Een prijslijst met een paar paketten opent zich als u hier klikt. Deze paketten geven een indicatie van de mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek kunnen we de mogelijkheden samen doornemen.

Bestellen
Diverse foto's op de website kunt u bestellen. Hiervoor zijn vele mogelijkheden, zoals afdrukken op fotopapier, foto op canvas (gespannen op een houten frame, vele afmetingen mogelijk), bestellen van het digitale bestand. Een prijslijst met een aantal mogelijkheden opent zich als u hier klikt.

Mocht u zelf een leuk idee hebben of een aanvraag willen doen, dan kan dat per mail. Denk bijvoorbeeld aan een kalender, collage, fotoboek of mini-album.

Bestelwijze
Het bestellen van foto's die u op deze website vindt werkt met behulp van bestelcodes. De code is zichtbaar bij het bekijken van de foto's in groter formaat. U kunt de gewenste bestelcodes met daarbij het formaat via e-mail doorgeven. Vervolgens ontvangt u een bevestiging met het verzoek het openstaande bedrag voor de foto's over te maken. Dan krijgt u de foto´s toegestuurd. Indien u de foto's per post wenst te ontvangen heb ik ook uw naam en adresgegevens nodig.

Prijzen:
Prijslijst bruidsreportage

  Prijslijst foto's

Bestellen?

Maak een notitie van de bestelcode die zichtbaar is bij het bekijken van de foto.

Stuur per E-mail de gewenste bestelcodes en het formaat van de foto's naar info@ymh-fotografie.nl en indien nodig ook uw naam en adresgegevens.

Technisch ondersteund door Internetdiensten Van-ons.nl V.O.F.